Stockholms Städsystem AB bidrar till en skinande ren arbetsmiljö sedan 1968

Vi levererar städtjänster till företag av högsta kvalitet för en bättre, renare och mer inbjudande vardag. Vi utmärker oss med välutbildad personal och miljö- och kvalitetscertifierad samt auktoriserad städning.

Ett städföretag som gör skillnad

En välstädad arbetsmiljö är en starkt bidragande faktor till trivsel och motivation på arbetsplatsen. Vi utlovar därför skinande resultat och tar kvalitet på högsta allvar. Stockholms Städsystem är väldigt måna om relationen till er som kunder och gör alltid det yttersta för att tillmötesgå era behov. Hållbarhet och bra arbetsvillkor är något vi prioriterar i företaget, tillsammans med ren omtanke.

Auktorisation

Stockholms Städsystem tar seriositetsfrågor på stort allvar och är ett auktoriserat städföretag. Det innebär att vi årligen genomgår omfattande externa kontroller för att uppfylla kraven.

Personal

Vi värnar om vår personal och trivsel på sitt arbete är en hjärtefråga för oss. 
Vi har idag ca 130 fast anställda medarbetare hos oss, enligt kollektivavtal och marknadsmässig lön.

Utbildning

Vi satsar mycket på utbildning eftersom vi anser att det är väldigt viktigt att vi kan tillhandahålla kompetent personal för våra kunder. Det är också en viktig del i arbetet att vidareutvecklas och ha rätt information om produkter och material.

Kvalitet

Hög kvalitet är en hjärtefråga för oss och något vi prioriterar i arbetet. Stockholms Städsystem är kvalitetscertifierat enligt ISO och genomgår externa kontroller för att upprätthålla certifikatet. Vi är stolta över våra extremt höga betyg på kundenkäter, som visar att vårt hårda arbete är anmärkningsvärt.

Miljö

Stockholms Städsystem var bland de första städföretagen i Sverige som blev miljöcertifierat enligt ISO. En av våra kärnfrågor är hållbarhet och vi använder oss alltid av biologiska rengöringsmedel och miljövänliga städmetoder i arbetet.

Städinstruktion

Vi anpassar oss efter era unika städbehov som kund, och vid en offerlämning skräddarsyr vi alltid en städinstruktion specifikt åt er. Har ni frågor, tveka inte att höra av er, så återkommer vi inom kort!
IMG_0341

Skräddarsydda tjänster enligt era unika behov

Stockholms Städsystem erbjuder ett stort utbud av tjänster hos företag enligt varje kunds enskilda behov.

Vi levererar lokalvård i Stockholm för kontor, industri, sjukvård, lagerlokaler, trapphus med mera.

IMG_0326

Städning

Utöver kontorsstädning av lokaler i varierande storlek erbjuder vi tilläggstjänster såsom golvvård, fönsterputs, sanering och möbeltvätt. För att upprätthålla en kontinuerlig och personlig kontakt är vår ambition att samma lokalvårdare löpande ansvarar för er arbetsplats. Då vi är måna om bästa resultat och hållbarhet använder vi oss av branschens mest effektiva och miljövänliga rengöringsmedel.
IMG_0230

Om oss

Vi på Stockholms Städsystem arbetar enligt våra hjärtefrågor. Kundrelationer, hållbarhet, kvalitet och en god arbetsmiljö är något vi värdesätter högt. Företaget är familjeägt sedan 60-talet, och har gått i arv i tre generationer. Vi bryr oss lite extra om våra kunder och personal och arbetar hårt för att göra städbranschen ännu bättre. Vi är ett auktoriserat serviceföretag och har sedan länge i branschen varit kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO.
IMG_0522

Följ oss på sociala medier

Följ oss i våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad och inte missa nytt innehåll som våra fredagsvideos!

Sök jobb hos oss

Vi arbetar hårt för att stolt kunna säga att vi har Stockholms mest nöjda kunder och hade inte kunnat göra det utan våra flitiga anställda. Något vi prioriterar är att erbjuda en trygg, inbjudande och inspirerande arbetsplats, som i sin tur bidrar till skinande resultat och yrkesstolthet.

Vi hoppas att du vill vara en del av vårt team och ser fram emot din ansökan!

Vi tar din trivsel på allvar!

Att man trivs på sin arbetsplats är avgörande för ens mående och påverkar resultatet. Vi strävar efter långa anställningar och glad personal med passion för sitt jobb!

Nöjda kunder

Anställda som trivs med sitt jobb resulterar i jobb utfört med hög kvalitet, effektivitet och i sin tur nöjda kunder med en ombonad arbetsmiljö.

En effektivare arbetsplats för kunder

En arbetsplats städad i toppskick bidrar till nöjda kunder som i sin tur enklare kan utföra sitt arbete, utan distraktioner som en stökig miljö.

Begär offert

Har du frågor kring våra tjänster eller vill begära en offert? Tveka inte att kontakta oss!

Vid en offertbegäran börjar vi med en behovsanalys och ett platsbesök hos er, därefter tar vi fram en professionell offert på städning utifrån era förutsättningar och behov.

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring våra städtjänster, jobbmöjligheter eller vill begära en offert!